Skip to content

Bloemen houden van mensen…

November 16, 2004

Ik werk nu alweer 2 jaar lekker in de bloemen, nu was er vorige week een mevrouw die vroeg: “Welke bloem vind jij nou het mooist?”
Mijn antwoord volgende snel, want ik ben gek op lelies, het liefst de rose of de zalmkleurige variant
.
En op 2 staat toch wel de tulp, alle soorten en maten door elkaar, xc3xa9xc3xa9n grote fleurige kleurijke bos. En aanzien hetw eer tulpen tijd word begrijpt u wel wat ik in huis heb staan…….xc3xa9xc3xa9n bos tulpen en xc3xa9xc3xa9n bos lelies want als je jezelf niet kietelt wie doet het dan wel(-:
Ik ben zeer benieuwd wat jullie keus zou zijn in de bloemenwinkel??

From → Uncategorized

13 Comments
 1. Oei, als je zomaar 2.5 uur terug in slaap valt, dan heeft je lichaam het wel degelijk nodig zou ik zo zeggen! En dan moet het lopen maar even wat minder toch!
  Nog een fijne avond.
  Groetjes van Marijke.

 2. Najaaaaaaaaaaaaaaaaa da’s ook toevallig….. Ik heb ook grote bos lelies staan… Zachtgele….. vriend van me werkt in de lelies…. en tulpen staan op 2, gevolgd door de roos… in z’n gemengd bossie met witte, rooie, oranje, roze en witte roosjes…. Bonte kleurenpracht 😀

 3. ruth permalink

  rode rozen. die kreeg ik altijd van mijn vader. rode rozen met wit gipskruid. tegenwoordig liever zonder gipskruid…….

 4. alles…behalve chrysanten…die vind ik vreselijk.

 5. Paola permalink

  ik hou van heel veel bloemen maar die prachtige paarse orchidee heeft wel mijn allerliefste voorkeur….

 6. Swanique* permalink

  Rode rozen….champagnewit/roze rozen…eigenlijk de meest rozen wel…xc3xa9n witte lelies, die geuren zo heerlijk in je huis….en wat te denken van de aloude fresia’s….als er xc3xa9xc3xa9n bloem lekker ruikt zijn zij het wel….en als ik orchideexc3xabn krijg, dan weet ik dat John van me wil scheiden 8)

 7. Paola permalink

  en zo zie je maar weer…ik krijg elk jaar een paarse orchidee van rob…. en dat betekent voor ons weer heel wat anders…. de taal van de bloemen heeft ook nog eigen regels…. 8)

 8. Ik houd van zonnebloemen, vind ze heel erg mooi als ze in een boeket verwerkt zijn! Maar ook tulpen en rozen weten mij te bekoren. Lelies vind ik wel mooi, maar hun stuifmeel maakt vlekken op het tafelkleed of op je kleren, en dat vind ik dan weer spijtig. Ik geef graag een boeketje bij allerlei gelegenheden, maar krijg er niet zo dikwijls eentje. Soms breng ik wel een bosje tulpen of rozen mee uit de supermarkt.
  Nog een fijne weekend.
  Groetjes, Marijke.

 9. ruth permalink

  dan knip je die stuifmeeleindjes er gewoon uit, marijke, dan heb je daar geen last van. schone kleren en je bloem ziet er nog bijna even mooi uit, ook zonder stuifmeelknopje (hoe noem je zoiets eigenlijk?)

 10. Ja dan heeft je lichaam dat nodig gehad. Verder heb jij tenminste nog gelopen. Kan ik van mezelf niet zeggen. (maar ja, ik had een goed excuus) Goed hoor. 🙂
  Groetjes
  (ik vind die smileys erbij ook leuker 😉 )

 11. Tulp en zonnebloemen en gerbera vind ik een van de mooiste bloemen.

 12. Lelies hebben bij mij te maken met begrafenissen, sorry – ik persoonlijk hou heel erg van tulpen, PRACHTIG !! En vooral en voornamelijk wildboeketten !
  Groetjes ikke 8)
  ps
  Heb je ook logjes waarin je net begint met hardlopen ? Ik ben pas net begonnen en zoek herkenning…….

 13. Margot permalink

  Zonnebloemen met stip op 1, lavendel volgt als goede tweede. Maar beide vind ik het mooist in de vorm van een veld in Frankrijk. En dat ik daar dan uren lang naar mag kijken 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: