Skip to content

Oproep tot zoeken van kinderfiets!

May 25, 2004

Heeft u of de buren of familie of een vriend nog een kinderfiets 18 of 20 inch in de schuur staan waar ze niets mee doen…….Denk aan ons!!! Voor weinig willen we hem graag overnemen….
Daan zijn fiets heeft het begeven en de huis monteur ziet er eigenlijk geen heil meer in)-: 17 kilometer was net te ver voor een ragfietssie van 7 jaar oud(-:

From → Uncategorized

5 Comments
  1. ruth permalink

    volgens mij is een nieuwe fiets een stuk goedkoper dan een mobiel met camerafunctie. Misschien kun je dus beter dat laatste 2ehands kopen 🙂

  2. ik dacht zo’n beetje hetzelfde als jij Ruth 😀

  3. Als het dan wel een mobiel met camara functie zou worden zou het er xc3xa9xc3xa9n worden die gratis is bij een abonnement……dus die mazzel gaat dan niet helemaal op. We gaan*kunnen* hem zekers niet kopen. Als het wel zo was had Daan allang een nieuwe fiets gehad.

  4. Petra permalink

    Eigenlijk snap ik niet zo goed waarom die telefoons worden uitgevoerd met camera.. de kwaliteit is ronduit slecht dus waarom zou iemand het willen? Ben blij dat je er dus een log over schrijft…kan ik het eindelijk aan iemand vragen 😉 want waarom 1 met een camera als je bijvoorbeeld al een fototoestel hebt..

  5. Omdat mijn camera te groot is om elke keer mee te nemen en mijn mobiel aan vervanging toe is. Dus daarom 2 in één, en een nieuwe mobiel en altijd mijn camera bij me hebben(-: Maar inderdaad ik heb vandaag gelezen dat de kwaliteit heel slecht is en dus wil ik nog even wachten tot de perfecte mobiel in de handel is de Nokia 5140*deze is vooral ingesteld voor de mensen die veel sporten* Dus ik droom nog even verder(-:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: