Skip to content

Vertrek

May 24, 2017

Nog maar 1 dag thuis, want vrijdagochtend is de dag van vertrek. Op naar de bergen.

Samen met Rene Schipper(6x moet ie omhoog, yep moet, moet voor zijn vader en het gaat hem lukken, anders loop ik wel een hele berg met hem mee als Hermientje)vertrekken we in de camper, Tjebbe Joosten een medekanjer is vandaag al met zijn gezin vertrokken, een pracht beleving. Wat vond ik het fijn om dit festival der festivallen te delen met mijn kinderen, eerst mocht Robin en daarna Daan en beide waren onder de indruk, van de dag maar ook van de pracht omgeving. Maar vrijdagochtend begint het feest. Effe 1300 kilometer crossen(neen hoor, rustig aan) en maar hopen dat het weer meezit, al zou een blote voeten sneeuw foto wel weer het ultieme zijn. De kers op de appelmoes zeg maar.

Zoveel kanjers gaan richting Frankrijk en voor allemaal vooral een veilige reis, anders is het zo stil op de berg en dat willen we niet, reuring moet er zijn.

Vanuit Huez zal ik een update plaatsen, gewoon met al het moois, om jullie jaloers te maken of vooral enthousiast, want gekke dingen doen voor het goede doel geeft zo’n mooi gevoel, een gevoel van verbondenheid, een gevoel van gewoon doen.

Mochten jullie nog een euro over hebben van het vakantiegeld, denk aan mijn kanjers! of in september aan mij , dan ga ik lopend  de Stelvio op voor Barcode for life! Want we willen allemaal wel dat kanker een woord uit het verleden is!

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: